video box Günlük Burç Firmalar ve Mekanlar Hava durumları Yemek Tarifleri
      
Etli sebzeli kereviz
Etli sebzeli kereviz
yazdır
paylaş
yorumlar
yorum ekle
 
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu içerik 5163 kez okundu.
Ana yemeğe yakışacak lezzetli bir tarif.

Etli sebzeli kereviz




Malzemeler

250 gram dana kuşbaşı
3 adet orta boy kereviz
20 adet arpacık soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
1'er adet patates, havuç ve kırmızı biber
1 adet limonun suyu
1 çorba kaşığı un
Tuz, karabiber

Üzerine: Nar tanesi

Etli Sebzeli Kereviz Yapılışı
Eti yıkayıp, tencereye alın ve kendi suyunu salıp, çekene kadar pişirin. Üzerine ayıklanmış arpacık soğanları ve tereyağını koyup, şöyle bir çevirin. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış patates, havuç ile kırmızı biberi ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Diğer taraftan kabuklarını soyup, iki parmak kalınlığında kestiğiniz kerevizlerin içlerini enginar gibi oyun ve limonlu suda haşlayın. Haşladığınız sudan 1 su bardağı alın ve unu içine katıp, karıştırın. Bu karışımı etlerin içine boşaltın. Sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Haşlanmış kerevizleri servis tabağına alın ve üzerlerine etli karışımı pay edin. Nar taneleri ile süsleyip, servis yapın.


Google

Etiketler :Etli sebzeli kereviz , Etli, sebzeli, kereviz, , Etli sebzeli kereviz, yemek tarifi, yağ, terem yağ, etli yemekler, etli sebze yemeği, etli yemek, etli kereviz, kereviz yemeği, sebzeli kereviz
yazdır
paylaş
yorumlar
yorum ekle

Ziyaretçi Yorumları

  • Bu içerige Henüz Yorum Eklenmemiş.
yorum ekle
İsminiz
:
E-Mailiniz
:
Yorumunuz ()
:
Güvenlik kodu
:
36561
Güvenlik kodu giriniz
: