video box Günlük Burç Firmalar ve Mekanlar Hava durumları Yemek Tarifleri
      
Bayram kebabı
Bayram kebabı
yazdır
paylaş
yorumlar
yorum ekle
 
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu içerik 4929 kez okundu.
İşte Kurban bayramına özel parmak isirtan bayram kebabı.

Etli Bayram Kebabı


Malzemeleri
12 arpacık soğan  
500 gr kuzu bonfile    
2 patates    
1 havuç   
2 kırmızıbiber  
2 kereviz sapı  
1 su bardağı dondurulmuş bezelye  
Tuz    

Yapılışı:
Soğanların kabuklarını soyup kuşbaşı şeklinde doğranmış etlerle birlikte kavurun. Kapağını kapatıp bıraktığı suyu çekmesini bekleyin. Sebzelerin kabuklarını soyup küp doğrayın. Sırayla patates, havuç, kereviz sapı ve kırmızıbiberi tencereye ilave edip kavurmaya devam edin. Dondurulmuş bezelyeleri ekleyin. Üzerlerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Tuzla tatlandırın. Sebzeler pişip, etler yumuşayıncaya kadar pişirip ocaktan alın. Sıcak servis yapın. Bayram kebabı artık hazır, afiyet olsun.

Google

Etiketler :Bayram kebabı , adana kebap, bayram kebapı, acılı kebap, urfa kebap
yazdır
paylaş
yorumlar
yorum ekle

Ziyaretçi Yorumları

  • Bu içerige Henüz Yorum Eklenmemiş.
yorum ekle
İsminiz
:
E-Mailiniz
:
Yorumunuz ()
:
Güvenlik kodu
:
21507
Güvenlik kodu giriniz
: